Dermokil A.A Komplex Hacim Veren Saç Kremi 200ml 289134
  • Dermokil A.A Komplex Hacim Veren Saç Kremi 200ml 289134
  • Dermokil A.A Komplex Hacim Veren Saç Kremi 200ml 289134
  • Dermokil A.A Komplex Hacim Veren Saç Kremi 200ml 289134

Dermokil A.A Komplex Hacim Veren Saç Kremi 200ml 289134

0.0
0 Değerlendirme
119.99 + KDV
143.99 ( tüm vergiler dahil fiyatı )
Tahmini Teslimat Tarihi, tarihleri arasındadır.

BedenBeden Tablosu
200 ml
Renk
dermokil-biotin-caffein-sac-kremi-200-ml-289133
dermokil-selenyum-kepege-karsi-sac-kremi-200-ml-289135

Sepete Ekle
Beğen
Ürün Özellikleri
Taksit Seçenekleri
İade Koşulları

 Ürün Açıklaması:

Dermokil A.A Komplex Hacim Veren Saç Kremi, saçlarınıza hacim kazandırmak ve daha dolgun bir görünüm sağlamak için özel olarak formüle edilmiştir. 

Amino Asit Kompleksi (A.A Kompleks) içeren bu saç kremi, saç köklerini güçlendirir ve saçlarınızın daha canlı ve hacimli görünmesini destekler.

Ürün Özellikleri:

A.A Kompleks İçeriği: Amino Asitler, saç tellerinin yapı taşlarıdır ve saç köklerini besleyerek güçlendirir. Saçın daha güçlü, esnek ve sağlıklı görünmesini sağlar.

Hacim Artırıcı: Saç kremi, saç köklerinde hacim yaratarak saçlarınızın daha dolgun ve hacimli görünmesine yardımcı olur. İnce telli saçların daha yoğun ve canlı görünmesini destekler.

Besleyici ve Onarıcı: Saçın derinlemesine beslenmesine ve onarılmasına yardımcı olur. Saç tellerinin pürüzsüzleşmesini sağlar, kırılmaları azaltır ve daha sağlıklı bir görünüm kazandırır.

Nemlendirici Etki: Zengin nemlendirici formülü, saçlarınıza derinlemesine nem sağlar ve saçın yumuşaklığını artırır. Saçın kolay taranmasını ve pürüzsüz görünmesini sağlar.

Hafif ve Kolay Kullanım: Hafif formülü, saçlarda ağırlık yapmadan hızla emilir. Saçlarınıza doğal bir hacim kazandırırken rahat bir kullanım sunar.

Nasıl Kullanılır

Saçlarınızı şampuan ile yıkayıp duruladıktan sonra ıslak saçınıza uygulayınız. 

Saç uçlarına ağırlık vererek yumuşak hareketlerle tüm saçınıza yediriniz. 1-2 dakika bekletiniz ve bol suyla durulayınız.

Değerlendirme (0)